Wim Dijkgraaf Autoservice
Direct contact bel 0111 - 641364
APK-service
U kunt bij ons terecht voor de algemene periodieke keuring van uw personen- of bestelauto.
U kunt uw voertuig al 2 maanden voor de datum van apk aanbieden en dan blijft toch de datum van apk gelden.
Weet u de apk-datum niet? Wij kunnen het u vertellen.
Accessoires
Voor accessoires, in welke vorm dan ook, voor uw personen-of bestel auto kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen om tot een passende oplossing te komen.

Autoreiniging
Voor een complete poetsbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om het in de wax zetten van de lak, het reinigen van bekleding of een totale make-over. Vraag naar de mogelijkheden.
Autoschade
Ook voor autoschade bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u proberen we de kosten van schade zo laag mogelijk te houden, eventuele kleine schade kan veelal door spot repair gerepareerd worden. Vraag naar de mogelijkheden!


Diagnose en tuning
Heeft u een storing aan uw auto? Wij kunnen met onze apparatuur het managementsysteem van uw auto uitlezen en zien waar de storing zich bevindt.
Wilt u meer vermogen of zuiniger rijden? Vraag dan naar de mogelijkheden die er zijn voor uw auto. Voor veel merken zijn hier namelijk oplossingen voor.
In en verkoop
Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van occasions. Van budget tot jong gebruikt bent u bij ons aan het goede adres. Natuurlijk zorgen wij voor een volledig gecontroleerde auto!
Bent u op zoek naar een speciaal model of kleur of uitvoering? Wij helpen u daar graag bij, door samenwerking met collega-autobedrijven beschikken we over een zeer groot aanbod.
Wilt u uw auto verkopen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Banden en velgen
Voor banden en/of velgen bent u bij ons aan het juiste adres!
Zomerbanden/winterbanden/4seizoenenbanden, wij kunnen alle merken snel leveren tegen zeer scherpe prijzen, doordat wij samenwerken met grote inkooporganisaties. Vraag een concurrerende offerte aan!

2015 Wim Dijkgraaf Autoservice - Privacy beleid -  E-mail: info@wimdijkgraaf.nl - Tel: 0111 - 64 13 64                                           Realisatie: Websites van der Mey
WDA          Service          Occasions          Betaalplan         Contact