Wim Dijkgraaf Autoservice en FinanSi werken intussen al meerdere jaren actief en succesvol samen om voor hun consument met de juiste service de auto van hun dromen aan te bieden. Met het juiste advies en na beoordeling van uw profiel is elke auto te realiseren. Bel vrijblijvend voor advies of uitleg over producten, maandbedragen of aflosvormen. Een GRATIS* berekening behoort tot het advies en de contracten worden persoonlijk bij u thuis toegelicht en afgehandeld.

FinanSi adviseert producten waarbij u boetevrij af kunt lossen hierbij heeft u veel flexibiliteit of u kiest voor een vaste rente en maandbedrag gedurende de gehele looptijd, Elke aanvraag wordt geheel naar uw wensen binnen de mogelijkheden afgestemd.

Klik hier voor GRATIS* advies of kijk op www.finansi.nl

* Wij verwijzen u voor de kosten naar het dienstverleningsdocument van FinanSi
Direct contact bel 0111 - 641364
WDA          Service          Occasions          Betaalplan         Contact
WDA Betaalplan Flexibel betalen Vanuit Huis of vanuit de Showroom

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u
denkt!
Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij Wim Dijkgraaf Autoservice te Nieuwerkerk op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiŽle mogelijkheden.

Alles onder ťťn dak
Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiŽle autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiŽle producten voor particuliere en zakelijke rijders. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen
U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiŽle contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer.
Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig.

FinanSi VOF; AFM nummer 12766869
Wij vinden dat het financieren van een auto betrouwbaar en zorgeloos moet zijn.
Daarom werken wij samen met FinanSi VOF te Bergen op Zoom, met al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van
autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Kijk voor meer informatie over FinanSi Financieel Service Intermediair op www.finansi.nl

WDA biedt voor u als particulier alle vormen van financieringen aan zoals;

  • Doorlopend krediet
  • Slottermijn financiering
  • Persoonlijke lening
  • Elke drie jaar nieuwe auto (restwaarde financiering)
© 2015 Wim Dijkgraaf Autoservice - Privacy beleid -  E-mail: info@wimdijkgraaf.nl - Tel: 0111 - 64 13 64                                            Realisatie: Websites van der Mey
Bij WDA bent u gegarandeerd voordelig uit voor uw auto en de financiering.